Cupping

Cupping

VOOR EEN BETERE DOORBLOEDING EN VERWIJDERING VAN AFVALSTOFFEN

Transformatie Cupping
TRANSFORMATIONAL CUPPING is veel meer dan een behandeling voor cellulite. Dit is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is.Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht. Door het intensieve cuppen wordt je huid vacuüm getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt (niet alleen oppervlakkig maar zeker in de dieper gelegen lagen) zodat het bloed weer ruimte krijgt om te stromen. Er komt ruimte tussen de bindweefsellagen, knopen van afval, vet en vocht komen los en het bloed wordt aangevoerd zodat alle afvalstoffen kunnen worden
afgevoerd.

Hoe helpt Cupping mij?
TRANSFORMATIONAL CUPPING helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma’s en oud zeer komt naar boven, ik help je dit te laten gaan. Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Waar de cups worden geplaatst en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van de behandeling. Klachten waarbij TRANSFORMATIONAL CUPPING kan helpen zijn onder andere hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Belangrijk om te weten.
Het behandelde gebied kan gaan opzwellen en je kunt vocht vasthouden. Dit kan 2 tot 10 dagen duren. Je kunt je een beetje suf/ moe voelen na een behandeling. Dit kan de dagen daarna ook zo zijn. Je lichaam werkt dan hard om zich te herstellen en ontdoen van afvalstoffen en dit kost energie. Ook kun je merken dat je wat emotioneler wordt/bent na de behandeling. Alles wat pijn doet bij deze de behandeling zijn afvalstoffen, verklevingen en ontstekingen. Dit wordt steeds minder pijnlijk en daardoor draaglijker. Vergeet niet dat afvalstoffen en blokkades die er al tientallen jaren zitten, niet door zomaar zacht wrijven uitgaan. Oude emoties of patronen kunnen nog even omhoog komen. Omarm dit en weet dat het iets ouds is wat er nu uitkomt. Je hoeft hier niets mee te doen, dit gaat vanzelf uit je lichaam. Start de dag met lauwwarm water met paar druppels verse citroen en drink gedurende de dag 1,5 tot 2 liter water. Verminder even de inname van proteïne en vetten, ga ontzuren. Als je je hier aan houdt dan merk je dat de afvalstoffen gemakkelijker uit je lichaam verdwijnen.

Wanneer behandel ik niet?

  • Bij zwangerschap
  • Slikken van bloedverdunners.
  • Irritatie van de huid zoals zonnebrand, open wondjes of bloedingen.
  • Littekenweefsel jonger dan 4 maanden
  • Huidaandoeningen: Rosacea en Couperose
  • Hemofilie
  • Epilepsie
  • Ernstige lever, nier en hartaandoeningen.