Choco Bliss Ceremonie

Choco Bliss Ceremonie

WAT IS CHOCO BLISS.

Magie, dat is wat er kan ontstaan tijdens een Choco Bliss Ceremonie.

Choco Bliss is een natuurlijk plant medicijn. Naast rauwe cacao, psilocybine, truffel en diverse kruiden zit er ook Caapi in, waardoor je kunt opereren in de psyche van het (onder-) bewustzijn. De combinatie van de ingredienten in de Choco Bliss chocolaatjes stimuleren bij het openen van je hart en brengt je op een liefdevolle manier naar de diepere lagen in jezelf waar je soms vanuit de werkende geest moeilijk bij komt. Op een zachte manier maak je een transformerende reis door je ziel. Er is ruimte voor emotionele, fysieke, spirituele heling en innerlijke groei, je zal precies datgene gaan ervaren waar jouw ziel klaar voor is.

EIGENSCHAPPEN VAN CHOCO BLISS

  • Een echte hart-opener.
  • Kan ondanks het zachte vrouwelijke karakter diepe lagen in jezelf bereiken.
  • Op een natuurlijke manier heling bereiken.
  • Opent de poort naar de ziel.

CHOCO BLISS WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT BIJ:

  • Het opheffen van emotionele blokkades. Dus als je vast zit in je emoties en jezelf moeilijk kunt uiten, kan Choco Bliss helpen om jezelf een stem te geven.
  • Het krijgen van diepere inzichten in jezelf. Door het wegvallen van het ego, zie je de dingen in je leven “zoals ze zijn”. Je innerlijke boodschappen worden met zachtheid gebracht.
  • Het verwerken van oude pijnen, verdriet of boosheid.
  • Het opheffen van oude patronen, of loslaten van overtuigingen of dingen die je niet meer nodig hebt.

HOE VERLOOPT EEN CHOCO BLISS CEREMONIE?

Na aankomst in mijn praktijk, gaan we kennis maken. Je vertelt over jezelf, en de intentie waarmee je aan je reis wil beginnen.

Er volgt een ceremonie om je reis in te wijden.

Na het innemen van de Choco Bliss, ga je comfortabel zitten of liggen. Na 30-45 minuten begint het medicijn te werken.

Tijdens je reis kun je bepaalde stukken uit je ziel tegenkomen. Laat het rustig over je heen komen. Dat wat op je pad moet komen tijdens de reis, is de bedoeling. Ik ben er voor je om je hierin te begeleiden in een bedding van veiligheid, rust en vertrouwen.

De reis duurt zo’n 4-5 uur. Na verloop van tijd voel je vanzelf dat je weer gaat “landen”.

Er is hierna tijd om tot jezelf te komen, en om je reis na te bespreken. Er is de mogelijkheid om een kleine maaltijd te nuttigen. (Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden)

Na enkele uren is de stof uit je lichaam en keer je weer terug “op aarde”. Wat je meeneemt is je nieuwe inzichten over jezelf. Wat je achter laat zijn de dingen die je niet meer nodig hebt. Zie het als een soort opruiming. Hierna is het aan jezelf om iets met die inzichten te doen, en om de ruimte in jezelf te vullen met iets nieuws.

CONTRA – INDICATIES

Voor het gebruik van medicinale planten gelden contra-indicaties. Voor mensen met een hoge bloeddruk, zwangerschap, die borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie is deelname uitgesloten.

Vind jij Ayahuasca te spannend maar wil je wel graag op een veilige manier een diepe zielsreis maken? Dan is Choco Bliss een mooi alternatief.

Ben jij er klaar voor om op reis te gaan met jouw ziel?

Wil jij een ware krachtbeleving ervaren in jezelf?

Dan nodig ik je bij deze van harte uit!