Kundalini Flow Activatie

Kundalini Flow Activatie

Wat is Kundalini

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat ‘opgerold’ betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat).

Kundalini is de levensenergie die we allemaal meekrijgen tijdens onze geboorte, het word ook wel onze levenskracht of creatie energie genoemd.

Als de Kundalini energie geactiveerd wordt en ontwaakt, stijgt deze door de chakra’s vanuit je stuit via de ruggengraat omhoog naar je kruin. Doordat de energie door alle chakra’s heengaat, zorgt de Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

Wat kan een Kundalini Flow Activatie jou opleveren

Omdat jouw levensenergie je precies zal geven wat jij nodig hebt is geen sessie gelijk. Hier volgen enkele ervaringen van wat een Kundalini activatie anderen heeft opgeleverd:

– Je ervaart meer (zelf)vertrouwen en rust

– Je ontvangt antwoorden op levensvragen zodat je weer verder kunt

– Je doorbreekt niet helpende gewoonten en overtuigingen

– Je bent meer verbonden met je intuïtie en durft hier ook naar te handelen

– Je voelt je lichter, speelser en sterker

– Je staat dichter bij je kern

– Je raakt blokkades aan, zodat je je hier bewust van kan worden en kunt helen

– Je gaat je innerlijke vuur voelen branden, wat veel inspiratie, creativiteit en energie oplevert

– Je kunt vastzittende emoties beter toelaten zodat je deze kunt loslaten

Het pad van overgave is niet zonder uitdagingen, het is een proces waar je jezelf laagje voor laagje tegenkomt. Weet dat je eigen energie jou precies geeft wat jij aankunt.

Hoe ziet een Kundalini Flow Activatie eruit

Tijdens een Kundalini Fow Activatie maak je een innerlijke reis in een veilige en liefdevolle setting.

Tijdens de sessie hoef je helemaal niets te doen. Je mag je ontspannen en overgeven aan wat komt. Je ligt met kleding aan op een comfortabel matras onder een zacht dekentje. Na een geleide meditatie, ademhalingstechnieken en door de klanken van de klankschalen kom je tot diepe ontspanning.

Dan start ik de muziek, dit helpt om je verder over te geven en zal je ondersteunen tijdens het activatieproces. Met mijn eigen Kundalini activeer ik jóúw levenskracht energie. Dit wordt ook wel energietransmissie genoemd.

Daarbij kan het zijn dat ik op chakra- en meridiaanpunten druk voor een optimale doorstroming van de energie.

Bij het laten stromen van jouw energie worden blokkades aangeraakt die hierdoor aan de oppervlakte kunnen komen, zodat je deze kunt doorvoelen en loslaten. Hierna voel je je lichter en vrijer.

Het kan zijn dat je lichaam hierbij uit zichzelf in beweging komt, dit hoeft overigens niet. Laat maar gewoon gebeuren wat er gebeuren mag en vertrouw op de intelligentie van jouw energie en laat je meevoeren met jouw lichaam tijdens deze innerlijke reis.

De bewegingen kunnen klein, groot, sierlijk of schokkend zijn, waarbij je hele lichaam of delen ervan in beweging komen om zo oude energie los te laten.

Naast de bewegingen, kunnen verschillende sensaties in je lichaam voelbaar zijn, zoals tintelingen, warmte, kou, plopjes en emotionele ontladingen. Maar het kan ook zijn dat je juist beelden ziet, kleuren, diepe inzichten krijgt of antwoorden ontvangt op levensvragen.

Vertrouw erop dat jij precies datgene ontvangt wat jij aankan en wat jou verder helpt op jouw levenspad, niets meer en niets minder.

Afronding

Ik sluit de sessie altijd af met verschillende handopleggingen met de liefdevolle Reiki-energie.

Nadat je bent bijgekomen bespreken we de sessie en jouw ervaring. Je krijgt hierbij de ruimte om je gevoelens en inzichten te delen. Ook geef ik aan welke inzichten ik heb doorgekregen.

Nazorg

Een sessie werkt ook altijd door als je weer thuis komt. Ik heb daarom altijd de volgende dag nog contact met je. En je kunt de dagen erna altijd bij mij terecht voor vragen.

Hoe meer sessies je doet, hoe dieper de ervaring en heling zal zijn en hoe sterker de energie kan doorstromen. Het is daarom aan te raden om meerdere sessies in te plannen. Je kunt hierbij denken aan 3 tot 5 sessies.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

Je bent van Harte Welkom.

Ervaar het vrij doorstromen van jouw levensenergie, voel je innerlijke kracht en kom thuis bij jezelf.”