Metamorfosemassage

Metamorfosemassage

Wat is Metamorfosemassage

Deze methode gaat ervan uit dat problemen, blokkades en ziekten hun oorsprong vinden in de periode voor de geboorte. We zien die periode niet als iets wat voorbij is, maar als iets dat een wezenlijk deel is van wie we nu zijn. Ervaringen in deze periode opgedaan, vormen de basis waarop we na de geboorte verder gaan. De reflexlijn van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd weerspiegelt deze periode. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van deze lijn. Hierdoor worden blokkades herkend en losgelaten.

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfosemassage om gaat, is de transformatie van een “rups in een vlinder”

De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogeljkheid in zich heeft, en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon. Veel mensen hebben – net als de rups- kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfosemassage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

“Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent.”

Deze massage werkt effectief bij:

* Spanningen, Stress

* Moeite met concentreren

* Slaapproblemen

* ADHD

* Autisme

* Angsten

* Onzekerheid

* Hormonale klachten

* Verwerken van trauma’s

* Rouwverwerking

* In het eindstadium van ziekte

Maar ook als je geen klachten hebt en gewoon een heerlijk ontspanningsmomentje wil is deze massage ook zeer geschikt.