Over mij

Over mij

Wie is Daniëlle van Schijndel
Mijn naam is Daniëlle van Schijndel, samen met mijn drie zoons woon ik in het Brabantse plaatsje Schijndel. Van kinds af aan had ik al de droom om voor mensen te zorgen, vaak voelde ik haarfijn aan hoe anderen zich voelde en wat er in hun om ging. Dit was voor mijn kinderbrein vaak moeilijk te behappen en vaak voelde ik me daardoor niet begrepen. Observeren kon ik als de beste, altijd geïnteresseerd in het gedrag van de ander. Ook niet zo raar dat ik later koos voor een studie in de verzorgende sector waarin ik nu alweer ruim 27 jaar werkzaam ben.

In 2016 kreeg ik een Burn Out, ik bezweek bijna onder de werkdruk. Daarom besloot ik In 2017 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, mijn beste beslissing ooit! In 2019 zijn er 3 dierbare familieleden in 9 maanden tijd overleden, dit was voor mij een breekpunt, ik die altijd zorgde voor de ander kreeg fysieke klachten, in korte tijd viel ik vele kilo’s af, de oorzaak was regulier niet te vinden.

Toevallig kwam ik in aanraking met een Holistisch Coach, ik onderging bij haar Reiki, Access Bars en Pranic Healing behandelingen in combinatie met coaching, een innerlijke reis afleggen van denken naar voelen, de trauma’s uit mijn verleden helen, om zo terug te komen tot mijn innerlijke kern. Binnen 6 maanden waren al mijn fysieke klachten verdwenen! Deze ervaring was de aanzet om deze behandelmethodes zelf te gaan leren om andere mensen hiermee ook te kunnen gaan begeleiden in combinatie met de opleiding tot Transformatief Coach.

Een schakel mogen zijn om mensen op alle lagen te kunnen ondersteunen. Bij elke sessie verwonder ik me ook weer de kracht van het energetisch werken en wat voor mooie dingen je ermee kunt bereiken. Het geeft zoveel inzichten, bewustwording en rust. Ik vind het iedere keer weer een eer als ik iemand mag begeleiden in dat unieke persoonlijke proces.

Daniëlle:

“Ik voel het als mijn missie om mensen met zichzelf in verbinding te laten komen, van hoofd naar hart zodat je je bewust wordt van datgene wat geen verbinding meer nodig heeft en wat je dus mag loslaten. Diepe verbinding met jezelf zorgt ervoor dat je in je eigen kracht komt en dat bevorderd een goede gezondheid op alle fronten.”