Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Wat is een Lomi Lomi massage?

Lomi Lomi is een bijzondere, diep ontspannende en helende lichaamsmassage, die zijn oorsprong vindt in Hawaii. De vloeiende, lange strijkingen met handen en onderarmen en het veelvuldig gebruik van de lemniscaat beweging in de massage weerspiegelen het ritme en de bewegingen van de natuur. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de zee en zijn gericht op het loslaten van spanning, blokkades en bewerkstelligt een vrije doorstroming van je levensenergie, het brengt je meer in balans op alle lagen.

De Lomi Lomi wordt vaak omschreven als “dans over het lichaam” en wordt ook wel de liefdevolle handen massage genoemd. Deze benaming komt voort uit de vloeiende, onafgebroken strijkende bewegingen die een zachte liefdevolle, maar diepe werking op lichaam en geest hebben.

De liefdevolle Lomi Lomi massage die ik geef is afgestemd op dat wat het beste bij je past. Een warme ruimte, persoonlijke aandacht, helende muziek, een etherische olie die jij op dat moment nodig hebt.

Na afloop van de massage krijg je alle tijd om in rust het effect van de massage te voelen en is er de ruimte voor het delen van je ervaring met een glas thee of water.

Wanneer is een Lomi Lomi massage geschikt?

  • Je hebt een druk leven.
  • Je wilt graag gezond en bewust bezig zijn met je lichaam en gunt jezelf regelmatig een massage om jezelf weer op te laden en tot rust te komen.
  • Je hebt weinig energie, bent oververmoeid, je voelt je futloos. Een Lomi Lomi helpt je om je lichaam en geest weer te activeren.
  • Je bent hooggevoelig, en bent gevoelig voor de energie van anderen en de hoeveelheid prikkels in je omgeving. Een Lomi Lomi massage helpt je om de overtollige spanning en energie af te voeren en je lichaam weer te herbalanceren.
  • Je hebt klachten (rugpijn, hoofdpijn, pijn in de nek, maag en/of darmklachten). Een Lomi Lomi massage helpt om de spanning los te maken, de klachten te verzachten om los te laten en overtollige ballast af te voeren.